Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

  • Demo
  • Demo
  • Demo
  • Demo

SPA

Bozooğulları SPA, iyileştirici ve huzur verici gücünü Bozooğulları Spa Merkezi'nin büyüleyici...

Devamını Oku

Organizasyon

Otelimizde düğün, nişan, kına gecesi gibi özel günlerinizi unutulmaz kılmak

Devamını Oku

Rezervasyon

Web Sitemiz Üzerinden
 
Rezervasyon Yap 
Booking.com Üzerinden
 

Rezervasyon Yap

Haberler

  • Yeni arayüzümüzle karşınızdayız...

Hava Durumu

Light Rain Shower

20°C

Batman

Light Rain Shower

Nem: 52%

Rüzgar: 14.48 km/h

  • 30 May 2015

    Rain Early 22°C 9°C

  • 31 May 2015

    Partly Cloudy 20°C 11°C

Döviz Kuru

T.C. M.B. Alış Satış
USD USD 2.6587 TL 2.6635 TL
EURO EURO 2.9146 TL 2.9199 TL
Serbest Piyasa Alış Satış
USD USD 2.6540 TL 2.6710 TL
EURO EURO 2.9080 TL 2.9280 TL

Dünya Saatleri

GMT : 16:13

New York : 12:13

Sydney : 2:13

London :17:13

Paris :18:13

Bangkok :23:13

Los Angeles :9:13